Pure ricinusolie, gewonnen uit de zaden van de plant Ricinus communis. Dankzij de rijke textuur en vrijwel neutrale geur is het een uitstekend veelzijdig product voor de verzorging van huid, haar en droge zones van het lichaam. Ricinusolie is een populaire natuurlijke verzorgingsolie die helpt de huid te hydrateren, te verzachten en haar een soepel gevoel te geven. Geschikt voor gebruik op droge huid, ellebogen, knieën, nagelriemen en als onderdeel van de avondlijke beautyroutine.
U kunt het ook gebruiken bij haarverzorging. Enkele druppels ricinusolie kunt u toevoegen aan uw favoriete shampoo of gebruiken voor de verzorging van droge haarpunten. Door de dikkere textuur is het bijzonder geschikt voor gerichte verzorging en om te mengen met andere draagoliën.




Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.